TRADEN METSTRATEGIE

join de gratis community >>>

traden
traden-crypto-universiteit

Traden, dat leer je door te doen!

Op een interactieve manier begeleiden we je in een aantal thema's. Ons one-of-a-kind level systeem helpt jou stap voor stap beter leren traden.

De eerste drie levels zijn geheel gratis. Check het #aankondigingen kanaal en meld je aan!
KLIK HIER
OPEN DE DEUR NAAR

TRADEN

Het levelsysteem

Traden op een bewezen winstgevende manier? Dan is het begrijpen van imbalance van essentieel belang. Dit geeft gebieden aan in de grafiek waar een disbalans is tussen koop- en verkooporders.

Wetende dat prijs stijgt op gebieden waar er méér gekocht wordt, dan verkocht (en andersom), kan je in deze gebieden profiteren.

En nee, traden is niet zo simpel dat enkel de imbalances je winstgevend laten zijn. Het is wel een belangrijk onderdeel!

 

In level 1 leren we je imbalances herkennen en in kracht bepalen.

Stel je voor. Jij wil zóveel crypto aanschaffen, dat de markt te weinig verkopers kent om al jouw orders uit te voeren. Dit is een probleem waar professionele traders tegenaan lopen. Je zal dus een prijsgebied moeten vinden, waar wél genoeg verkopers zijn.

Deze gebieden noem je de 'liquiditeit' en werken als magneet en springplank in de grafiek. Niet zonder reden is liquiditeit een onmisbaar onderdeel in onze bewezen strategie en daarom onderdeel van level 2.

 

Wij leren jou in level 2 hoe jij liquiditeit kunt herkennen en kunt gebruiken om je winrate en risk-to-reward ratio te verbeteren. 

Imbalance + liquidity = ongelimiteerd geld verdienen met traden? We hadden graag volmondig 'ja' gezegd, maar wij delen enkel en alleen bewezen feiten met je. Het antwoord hierop is, helaas, nee.

Hoe kan je er dan voor zorgen dat je nóg meer in het voordeel komt van de rest van alle kopers en verkopers die actief zijn in deze markt? Onze 100% mechanische marktstructuur is wereldwijd baanbrekend en geeft een statistische voorspellende waarde om prijs verder te laten continueren.

Met mechanisch wordt bedoelt: wij delen precies waar prijs doorheen moet stijgen of moet zakken om de trend te kunnen bepalen. Dit is zó precies, dat je dit op de cent exact kunt intekenen. Hierdoor heb je nooit meer twijfel over welk prijspunt nu wel of niet relevant is.

Level 3 is gratis en we helpen je hierin verder met de marktstructuur.

 

📝 Let op: we delen hierin niet alle geheimen van de smid. Er is een patent op onze marktstructuur.

Traden is niet een examen. Enkel de theorie volstaat niet om winstgevend te kunnen traden. De bewezen strategie is voorwaardelijk, maar het toepassen in de praktijk is hetgeen waarmee je geld verdient.

Dit doen we in level 4 met een challenge over 'backtesten'. Veel nieuwe studenten verwarren dit met het 'terugtesten' van prijs. Vreemd genoeg hebben zij dit zo geleerd, maar wat daadwerkelijk backtesten inhoudt is: de strategie testen op basis van historische prijsactie.

Dit is van onmisbaar belang om twee redenen:

  1. Om de student te laten ervaren dat onze strategie niet gebaseerd is op mooie woorden, maar op statistische feiten;
  2. Om de student ervaring te laten op doen met de strategie, zodat deze volledig beheerst wordt.

 

Hiervoor bieden wij een logboek dat het rekenwerk van A tot Z voor jou uit handen neemt en alle data verzameld. Dit is wat de student doet: data verzamelen. Schrik niet... Tot wel 1.000 trades.

Trading = statistiek.

De grote finale van ons level systeem is de challenge van level 5. Hierin gaat de student de geleerde strategie in de live markt testen en wij monitoren de resultaten. Doel: voor altijd winstgevend traden.

Wanneer de student de challenge behaalt, dan krijgt hij/zij voor slechts €1,- per maand toegang tot onze diensten! Een beloning op het harde werken.

De student dient hiervoor tussen 6 en 10 maanden alle trades (vooraf) door te geven in onze monitoringskanalen en te voldoen aan onderstaande regels:

  • Een verliesgevende maand mag, maar niet meer dan -5% p/m;
  • Maximaal twee verliesgevende maanden;
  • Minimaal 4 trades per maand;
  • Totale geboekte winst: +30%.

 

Makkelijk? Dat is het zeker niet. Realistisch is het wel. We krijgen regelmatig studenten binnen met de mindset van '1% per dag'. Weltrusten.

Onmogelijk om op lange termijn, consequent te kunnen behalen. Er is geen één strategie die dit consequent toelaat. En als je dat niet gelooft, dan ben je nog niet professioneel bezig in trading.

^ lees het kanaal #aankondigingen

Wil jij een winstgevende trader worden?

Gebouwd om full-time traders te maken
Algemene voorwaarden
© 2023 Crypto Highschool. Alle rechten voorbehouden.
Chat openen
1
💬 Stel gerust je vragen!
Scan de code
Hi, Professor hier! 👋
Kunnen we je helpen?